13 Ocak 2019 Pazar

Elder Scrolls: Legends 24 Ocak'ta Güncellemeye Gidiyor

The Elder Scrolls Legends

Elder Scrolls: Legends 24 Ocak'ta Güncellemeye Gidiyor


Elder Scrolls serisine dayanan CCG, Legends 24 Ocak'ta güncellemeye hazırlanıyor. “Madness Adası”, çocuğunu kurtarmak için “deliliğe yolculuk dahil” her şeyi yapmak isteyen çaresiz bir babanın maceralarını izler. Isle of Madness'in arkası yeni bir karavanda ortaya çıkıyor.

Oyuncular yeni kart ve şerit mekaniği ile "dönüşüm ve deliliğin bir teması ve hem komikliğin hem de trajedinin bir karışımını sunan bir hikaye" bulacaklar.


Oyuncular Madness Adası'ndan geçerken, yaratıklarını nasıl oynadıklarını değiştiren yepyeni şerit koşullarıyla karşılaşacaklar. En güçlü yaratığı kontrol ederseniz, Dementia Şeridi rakiplere hasar verir, Mania şeridi ise yaratığı en yüksek sağlık seviyesine sahip olduğunuz için size bir kart çeker.

Madness Adası'ndaki bazı kartlar mevcut şeritleri Mania veya Dementia şeritlerine dönüştürebilir, bu yüzden keskin bir fikir edin ve deliliğin rakiplerinizi tüketmesi için bu yeni koşullara hakim olmayı öğrenin!

Oyuncular, Isle of Madness’i 20 $ veya 50 $ karşılığında, her biri kendine has özelliklere sahip olarak sipariş edebilirler. Oyuncular ayrıca oyun içi para birimi için üç bölümden her birini satın alabilirler. Bölüm başına 1000 altın.