21 Kasım 2018 Çarşamba

Facebook web sitesi engellemesi nasıl kaldırılır?

Facebook Engelleme


Facebook web sitesi engellemesi nasıl kaldırılır?


Öncelikle web sitenizdeki hataları düzeltin. Virüs varsa temizleyin.

Web
sitenizin adresini yazın ve Debug tuşuna basın.

We can't review this website because the content doesn't meet our Community Standards. If you think this is a mistake, please let us know. yazısı geldiğinde let us know linkine tıklayın.

Facebook Engellemeleri sayfasında karşınıza bir form gelecek bu formu doldurun. Yaptığınız işlemleri anlatın ve sitenizin neden engellemelerden kaldırılması gerektiğini belirtin.

Daha sonra bekleniz gerekecek. Bekleme süresi konusunda herhangi bir veri yok. Yani 4 saat sonra da 4 gün sonrada, eğer web siteniz temizse engelleme kaldırılır.

Facebook Bağlantı Engellendi Ziyaret etmeye çalıştığın bağlantının kötü amaçlı olduğunu düşünüyoruz. Güvenliğin için bu bağlantıyı engelledik. uyarısı tamamen web sitesi sahibini, yöneticisini ilgilendiren bir mesajdır. Bu yarı güvensiz siteleri ifade eder ve son kullanıcıyı koruma amaçlıdır.

NOT : Sorunun çözülme ihtimali %50 bir olasılıktır , bizde ZanaLab olarak spam sorunu yaşıyoruz Facebook'la şimdi aynı yöntemle çözmeye kalktık umarım faydası olur.

Spama Sebep Olanlar : Büyük ihtimal durmadan paylaşım yaptınız ve 'Facebook sizi spam olarak algıladı yada birileri sizi ve web sayfanıza ait Facebook Sayfasını şikayet etmiş bulanabilir. Spam yediğinizde üst üste durmadan uyarılar gelir ve şuana kadar Facebook'ta paylaştığınız tüm gönderiler otomatikmen yayından kalkar , uzun bir süre bildirimler üst üste geldiği için mobil cihaınız bile donmaya başlar , bilgisayar'da iseniz sorun yok , sadece bununla  yetinmeyip başkalarına mesaj atmaya kalkıştığınızda bile ' Mesajlar Gönderilmedi ' tarzında hata alırsınız . Sadece bumu sandınız ?
Tabikide hayır Facebook 'İnstagram' uygulamasını satın alıp kendi ağına kattığı için biz ZanaLab ailesi olarak ' ZanaLab ' a ait hiçbir linki paylaşamıyoruz ' İnstagram'dan  ve ben editör Nevruz instagram profilimde ZanaLab.com linki olduğu için paylaşım yapamıyor , beğeni yapamıyor ve yorum yapamıyorum  , umarım sizde en kısa sürede bu sorundan kurtulmuş olursunuz , tekrardan geçmiş olsun...

9 yorum:

  1. Bende bu sorunu yaşadım
    Neyseki şimdi olmuyor
    Tekrar olursa kaydettim yazınızı uygulayacağım
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Hiç bilmiyordum yeni öğrendim teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim ..

      Sil
  3. Genellikle instagram üzerinden şikayet alırsanız profilinizdeki link banlanıyor oda facebook da spama düşüyor bazende tam tersi genellikle şikayet üzerinde oluyor. Bunun için Kullanıcılarla anlaşma yaparak kısa bir makale yazıp sonuna sitenin linki eklenerek paylaşım yapılır spam uyarısı verilir ve spam olmadığına dair bildirim yapılırsa daha çabuk kalkma söz konusu

    YanıtlaSil
  4. Bilgilendirici bir yazı teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  5. Rica ederim, ne demek işinize yaradıysa ne mutlu bana..

    YanıtlaSil
  6. Aradığım konu buydu çok işime yaradı facebook web sitesi engellemeleri a ortadan kalktı paylaşım için tşkler

    YanıtlaSil