21 Kasım 2018 Çarşamba

2028'e kadar ortaya çıkabileceği kesinleşmiş 3 meslek

Uzay Turisti Rehberi

Uzay Turisti Rehberi

Biraz şaşırtıcı değilmi ?
Hiçte bile çünkü Elon Musk , 2024 yılında Mars'a turist yollamayı düşünüyor  , Elon Musk bi kenara peki ya diğer milyarderler daha zengin olmak istemezmi ? Richard Branson ve Jeff Bezos'ta bunlardan bir diğer ikisi hal böyleyken zengin iş adamları 10 yıl içinde uzay turizmin'den kazanç sağlamayı düşünüyor o zaman Uzay Turisti Rehberciliği size şaşırtıcı gelmesin.

Yapay Zeka Uzmanları

Yapay Zeka Uzmanları 

Gelişen teknolojiyle birlikte robotların hayatımıza karışması an meselesi , Önümüzdeki 2028 yılında  Yapay Zeka önemli ilerleme kaydedecek gibi görülüyor. Robot yazılımları ve modelleme için yapay zeka uzmanlarına ihtiyaç var.

Avukat Yapay Zeka Operatörü

Avukat Yapay Zeka Operatörü

Günümüzde yapay zeka ve robotlar hakkında herkesin dikkatini çeken ve en çok tartışılan konu ise robotların insansı bir görünüme sahip olmasıdır. Robotların, insana değer katan özelliklerin hangilerine sahip olduğu şeklindeki robot ve insan kıyaslamaları başta sosyoloji, felsefe ya da robot bilimi olmak üzere diğer bilimlerin alanına girmektedir. Hukukun, robotun insansı görünümünden ziyade yarattığı neticeye ilişkin kurallar bütünü ile ilgilendiği söylenebilecektir.

5 yorum:

  1. Enteresan meslekler yeni icatlar yeni virüsleride beraberinde getircek gibi gözüküyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni icatlar dediginiz gibi Sadece virüs degil , riskleride beraberinde getirir.

      Sil
  2. O zaman Elon'a bir tweet atıp hemen iş başvurusu yapayım uzay turist rehberi olmak için.:) Sarmıyor buralar artık gezegen değiştirmek gerek o derece yani:)

    YanıtlaSil
  3. Hahaha iş başvurusu hakkında ileride detaylı makale yazacağım, siz konuya deyinmişken.

    YanıtlaSil
  4. İş başvurusu neden olmasın

    YanıtlaSil