23 Aralık 2018 Pazar

Uygun fiyatlı iPad Mini 5 Gelebilir

iPad Mini 5

Uygun fiyatlı iPad Mini 5 Gelebilir

Apple’ın, normal iPad ekranını büyük bulan sadece iPhone’dan da daha büyük bir ekran dileyen kullanıcılar için bildiğiniz suretiyle 2012 senesinde iPad Mini serini lanse etmişti. Bugün ise gelişmeye göre, iPad Mini serisinin yeni üyesi gün yüzüne çıkartıldı. Sıkı durun, uygun fiyatlı iPad Mini 5 geliyor!



Uygun fiyatlı iPad Mini 5 ufukta göründü!


30 Ekim‘de tanıtılan iPad Pro modelleri ile birlikte yepyeni bir tasarımla karşımıza çıkan Apple’ın yeni nesil iPad Mini modeli üzerinde çalıştığı da gün yüzüne çıkartıldı.

China Times tarafında aktarılan bilgilere nazaran, teknoloji devinin önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde iPad Mini 5 modeli ile birlikte karşımıza çıkacağını öne sürüldü. Apple’a yakın kaynaklarca elde edilmiş bilgiler doğrultusunda, yeni nesil Mini 5 modelinin, Spring Forward etkinliğinde resmi şekilde lanse edilmesi umut ediliyor.

Bu sene ilk kere düzenlenecek olan Spring Forward etkinliğinde 9.7 inç boyutundaki bir Mini model ile karşımıza çıkacağı belirtilen Apple’ın geliştirmekte olduğu yeni kuşak cihazın uygun fiyatıyla beraber ön plana çıkması da tahmin edilmektedir.

Aktarılan bilgilere göre, Cupertinolu teknoloji devi tarafınca geliştirilen yeni nesil Mini modelinin eski nesil bir işlemciden enerjisini alacağı da özellikle belirtiliyor. Apple’ın bundan önceki kuşak amiral gemisi işlemcisi olan A11 Bionic’ten enerjisini alacağı vurgulanan Mini 5’in Face ID ile mt. Yok ise Touch ID ile m. Geleceği henüz bilinmiyor.

iPad Mini 5Fakat şu şekilde bir baktığımız da ise, uygun fiyatlı bir aygıt ile beraber bizlerin karşısına çıkmayı planlayan Apple’ın söz mevzusu yeni cihazında Face ID’ye yer vermeyerek maliyeti daha da aşağılara çekmeyi planlıyor.

Bunun yerine Touch ID ile devam etmenin daha mantıklı olduğunu düşünen teknoloji devi, müsait fiyatlı tablet modeliyle beraber oldukca iddialı geliyor.