23 Aralık 2018 Pazar

Çılgın Huawei P30 kamera özellikleri

Huawei P30

Çılgın Huawei P30 kamera özellikleri


Huawei son zamanlarda kamera konusundaki yapmış olduğu yeniliklerle adından sıkça bahsettiriyor. Leica ortaklık ile daha da başarılı işlere imza atan marka P30 modelinde oldukca daha iddialı geliyor. İşte Huawei P30 kamera özellikleri hakkında ilk iddialar!

Huawei P30 kamera özellikleri rakiplerini geride bırakacak!


Huawei’nin kamara konusundaki başarısı özellikle Leica ortaklaşa iş ile bir üst seviyeye taşınmış ve bilhassa her yeni modelde üzerine yeni şeyler koyarak karşımıza çıkmıştı. Dünyanın ilk üçlü kamerasını P20 Pro ile sektöre sunan Huawei, şimdi P30 ailesi üstündeki çalışmalarına devam ediyor.

Sızıntıların efendisi şekilde nam salan Evleaks ise uzun vakit sonrasında yepyeni bir bilgiyle karşımıza çıktı. Evan Blass Twitter üstünden paylaştığı gönderide, Huawei’nin P30 modelinin kamera konusunda oldukca kuvvetli olacağının sinyallerini verdi.

Yine üçlü kamera ile gelecek olan P30 modelinde, bu kameralardan en büyüğü 40 Megapiksel olacakken kayıpsız 5x optik yakınlaştırmada yapılabilecek. Diğer taraftan 24 Megapiksellik bir ön kameranın bulunacağı modelin “Pro” sürümü bulunmadığı da ek olarak belirtiliyor.

Çinli zeki telefon üreticileri son zamanlarda ciddi bir yükselişe geçerken Huawei ise özellikle ülkemizde büyük bir fanatik kitlesine sahip oldu. Bakalım Huawei yeni üst düzen modellerinde bizlere neler sunacak?