21 Aralık 2018 Cuma

Kia Cerato 2019 Model Fiyat Listesi

Cerato 2019

Kia Cerato 2019 Model Fiyat Listesi

Kia Cerato yenilenen tasarımı ile artık daha dinamik ve sportif bir yapıya sahip. Son teknolojileri takip eden Kia, eski yıllara dayanan Ceratoyu da ihmal etmemiş. Türkiye’de satışa sunulan bol özellikli paketi ile alıcılarını kendine çekiyor.,


Kia Creato 2019 Dış Tasarım

Yakıt Ekonomisinde Tasarruf

Kia Cerato Türkiye’de Dizel motoru satışı ile alıcılarına yakıtta tasarruf yapmasını sağlıyor. Fabrika verilerine göre Cerato karma yakıt olarak (şehir içi ve dışı karışık) ortalama 100 km / 4,6lt yakıtı test edilmiştir. Şehir içi daha fazla yakıldığını düşünürsek Kia Cerato şehir dışında ortalama 100 km / 4.0lt olabilir.

Tam Teknolojik Donanımlar

Cerato iç kısımda yenilenen donanımları ile dikkat çekiyor. Direksiyona entegre edilmiş kumanda sistemi , 7″ Dokunmatik ekranlı audio, multimedya sistemi, Geri görüş kamerası, 6 Hoparlör (4 Adet ön, 2 Adet arka), Hız sabitleyici (Cruise control), 60/40 Katlanabilen arka koltuklar gibi özellikleri kullanıcısına daha keyifli bir sürüş sunuyor.

Kia Creato 2019 İç Tasarım

Çevik ve Sportif Dış Donanım

Cerato dış donanımlarına yenilerini ekleyerek sportif ve çevik bir görünüş kazanmış. 16″ Alaşım jantlar, Ön ve Arka park sensörleri, Sunroof, Otomatik yanan farlar, LED gündüz sürüş farları, ön sis farları, Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar sayesinde artık daha güvenli bir sürüşün yanında karizmatik bir görünüm sağlamış.

Dizel motorunu Türkiye’de satışa sunan Kia, ilerleyen günlerde benzinli motorunu da satışa sunabilir. Türkiye’de Kia Cerato Prestige 136 Hp 1.6L Dizel motoru ile 123.500TL olarak liste fiyatı vardır.

2 yorum:

  1. 4,6 çok iyi ortalama yakıt tüketiminde

    YanıtlaSil
  2. @Yusuf Sezgin yorum ve görüşünüzü belirtip yazdığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil