21 Aralık 2018 Cuma

Assassin’s Creed Harita ve Şahsiyetleri For Honor’a Geldi: Ezio’da Var

Assassin’s Creed


Assassin’s Creed Harita ve Şahsiyetleri For Honor’a Geldi: Ezio’da Var


Bugün itibari ile Ubisoft tarafından iki oyunu da daha çekici kılmak ismine bir günceleme ile beraber Assassin’s Creed dünyası ile For Honor çarpışıyor. For Honor içerisinde bulunacak olan For the Creed modu, bugün itibari ile oyuna ilave ediliyor ve 10 Ocak’a kadar tüm platformlarda oynanabilir vaziyette.

Modun içerisinde bir hayli beğenilen Assassin’s Creed şahsiyetleri bulunacak, bunların başında ise tüm Assassin’s Creed severlerin hayranı olduğu Ezio Auditore da Firenze de varken, aynı zamanda Cesare Borgia da savaş alanındaki yerini alacak.

Modun oynanış özelliklerinden bahsetmemiz gerekirse bir kumandan öldürdüğünüzde ekibiniz ekstra 300 puana sahip olacak ve ilk 1000 puana ulaşan ekip ise raundu dolaysız olarak kazanmış sayılacak. Üstelik her şey bunlardan ibaret değil, Assassin’s Creed oyunlarından hatıralarımızı canlandıracak bazı haritalar da mod ile beraber hudutlu bir zaman için oyuna ilave edilecekken, İnanç Sıçrayışı gibi birkaç şanlı animasyon da oyuncuları mutlu edecek. Ubisoft, oyuncuların çok hoşlanacağı mevzusunda iddialı bir konuşma yaparken bu mod için çok çalıştıklarını ve For Honor oyuncularını kendilerine yine sürükleyebilecek nitelikte olduğunu da ilave etti.

Her ne kadar şimdiye kadar modun hoş taraflarından bahsetmiş olsak da ne yazık ki ki modun tüm içeriğine ulaşmak o kadar da basit olmayacak Merak etmeyin, ek fiyat zorunluluğu yok . Mod ile beraber kişilikler, kişilik başı 35.000 Steel kıymetinde olacak ve sadece bu biçimde oynanabilir vaziyette olacak.

Son olarak Ubisoft’un aktardıklarına göre kişiliklerin efor balansı için çok çabaladıklarını ve rastgele bir Assassin’s Creed şahsiyetinin, oyunun ana şahsiyetlerinden daha eforlu ya da yenilmez bir vaziyette olmadığının da altını çizmemiz gerek. Bakalım belki de oyuna yeni bir ruh katacak mod ile oyuncu rakamı tekerrürden çoğalır, bunu hep beraber göreceğiz.

Ayrıca mod için paylaşılmış olan trailer videosunu alttan izleyebilirsiniz: