18 Mart 2019 Pazartesi

Ücretsiz Dropbox Kullananlar İçin Kötü Haber!

Dropbox

500 milyonu aşkın kullanıcısıyla günümüzün en çok bilinen depolama servislerinden birisi olan Dropbox, Ücretsiz paket seçeneğini kullanan kullanıcıları için duyuru yapmadan yeni bir değişikliğe gitti. Bu değişikliği sessizce yaptı çünkü Dropbox'u ücretsiz kullananların hoşuna gitmeyecekti. Her şeye rağmen bu sessizlik korunamadı çünkü kullanıcılar her yerde bunu konuşmaya başladı.

Ücretsiz Dropbox Kullananlar İçin Kötü Haber!


Bu gelen yeniliğe göre Dropbox‘u ücretsiz kullanıyorsanız artık hesabınıza maksimum üç cihaz bağlayabileceksiniz. Halihazırda üçten fazla hesap açıksa, öyle kalmaya devam edecek.

Bu durum firmaya ne gibi bir çıkar sağlayacak konusunda düşündüğümde aklıma gelen en mantıklı cevabın ücretsiz paketti yükselttirmek ve gelirlerini arttırmak. Bu açıdan bakıldığınsa Dropbox'un maddi yönden tatmin olamadığını söylemek yanlış mı olur?

1 yorum:

  1. Esasında maddi yönden tatmin olmaması en mantıklı olasılık gibi geliyor bize de. Haksız da diyemeyiz bize göre. Çünkü Dropbox gibi ücretsiz servislerin sunucu yükleri inanılmaz boyutlarda ve bunun karşılığında maddi tatmin elde edememesi gerçekten düşünülmesi gereken bir seçenek.

    Yaptıkları değişiklik de makul sınırlarda kalmış bize göre.

    Elinize, emeğinize sağlık.

    Sağlıcakla kalınız.

    https://www.denizhummasi.com
    Yenilikçi Kültür Platformu

    YanıtlaSil