28 Aralık 2018 Cuma

Diş Teli Takmak İçin Nedenler

Sempatik Diş Teli

Çok Sempatik


Diş telinin yarattığı bir sempatiden bahsedebiliriz. Bir de hiç diş teli takmamış birinin sorduğu sorularla oluşan gizem, bu sempatiyi arttırır. Öncelikle diş teli takmak, karizmanızdan ve güzelliğinizden ödün vermek demek değildir. Hatta diş teli takan kişilerin daha sempatik olduğu, günümüzde yaygınlaşmaya başlayan bir bakış açısıdır. Taktığınız diş telinin yarattığı sempatik etki, her zaman etkisini korur. Bir de hiç diş teli takmamış birinin sorduğu sorularla oluşan gizem, bu sempatiyi arttırır.

Sağlıklı Dişler

Sağlıklı Dişler


Diş teli takanlar her yemek sonrasında dişlerini fırçalama ihtiyacı hisseder. Yani bu da demektir ki diş teli takan biri takmayanlara göre dişlerine daha çok özen gösterir. Dişlerin muntazam bir hale dönüşmesi de zaten diş teli acısını katlanabilir kılan en önemli nedendir. Diş teli takarken düzenli fırçalama alışkanlığı edinildiğinden teller çıktıktan sonra da dişlere gösterilen aynı özen devam eder. Böylece gelsin sağlıklı ve kıskanılan dişler…

Rahatça Gülmek

Rahatlıkla Gülümseme İmkanı Vermesi


Diş teli geçici, gülümseme kalıcıdır. Dişlerinizi göstere göstere gülümseme keyfi paha biçilemez. Bu yüzden diş teli takma konusunda tereddütleriniz varsa önce bir derin nefes alıp rahatlayın. Çünkü hayatınızın kısa bir döneminde takacağınız bu teller, gelecekte doyasıya gülümsemenizi sağlayacak.

Sağlıklı Beslenme , Zayıflama

Sağlıklı Beslenme ve Zayıflamaya Katkısı


Diş telinin vücut sağlığına dolaylı olsa da olumlu etkileri vardır. Diş teli takanlar bilir ki bu teller ağızdayken bir yiyeceği ön dişlerle ısırıp kopararak yemek büyük risktir. Çünkü briketler kırılabilir. Bu yüzden bir şeyi koca parçalar halinde yiyenler varsa küçük parçalar halinde yemeye alışır. Bir de içinde yasak olan yiyecekleri barındıran diş teli diyeti denen bir şey var. Bu diyet ile hem dengeli hem sağlıklı beslenebilirsiniz. Kısaca diş teli zayıflatır.

Sadık ve Samimi Bir Diş Doktoru


Sadık ve Samimi Diş Doktoru


Ortodontist bir kankanız olur. Muayene ve kontroller yeri gelir sabahtan akşama kadar sürer. Gündem konuları tartışılır. Aile ile tanışılır. İş “al şu parayı da diş teli için tutkal, bi paket de kısa Winston soft al gel” e dönüşür. (Tamam ötesi yok. Daha ne.) Bilgisayara format atmayı bilen bir hasta iseniz, tadından yenmeyen müşteri olursunuz. Tedavi bittikten sonra da her zaman sizi muayene edebilecek samimi bir diş doktorunuz sizi hazırda bekler.

1 yorum:

  1. Dış teli ile problemden kurtulmak mümkün.. Takmak istemeyenler on yargılı olmasin

    YanıtlaSil